Followers

Assalamualaikum Semua,

Saya nak buat pemgumuman nie ;) hehe.nak bagitau saya adalah pengedar SAH Shaklee di kawasan Putrajaya. Dan antara kawasan2 yang saya available juga :

UPM, Serdang - Selasa, Rabu dan Jumaat
KLCC - Weekdays
Gombak - Weekends
Kajang, Puchong, Bangi - Upon Request

Mode : COD la untuk kawasan2 ini

Sesiapa yang berminat dengan produk Shaklee boleh contact saya di no

012-4073114

atau 

emel: faralyana@gmail.com

atau


anda boleh whatsapp/sms/call in shaa Allah saya akan consult anda ;)

Kenapa saya pilih Shaklee?

Shaklee adalah salah satu suplemen yang berasaskan organic bukan sintetik ;) means ia mudah larut dalam masa 1 hari dan hanya minum air secukupnya (2L) untuk melarutkan dalam badan kita. Penting ye pilih jenis vitamin bukan sembarangan je beli tau. Plus saya memang tercari2 suplemen yang sesuai akhirnya saya jmp Shaklee ;) Alhamdulillah Shaklee banyak mengubah hidup saya bukan dari segi kesihatan tetapi juga income ;) even saya keje dengan gaji bulan tetapi bila tgh2 bulan adalah jugak income masuk ;) Alhamdulillah..kalu anda berminat hendak berbisnes dengan Shaklee anda juga boleh PM saya ;) demi kesihatan dan masa depan ;)

Kalau anda nak beli sendiri dekat cawangan2 Shaklee anda boleh gunakan ID saya 867543 dan anda akan dapat harga ahli ;) Kemudian anda boleh consult dengan saya selepas beli ;)
Don't worry consultation is FREE and Long-life ;) in shaa Allah selagi saya bernafas  ;) hehehe

So sebarang pertanyaan boleh hubungi saya ;)

Jangan malu jangan segan na ;)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan